Om Mette Aalykke

- stemmen bag HypnoStreaming.dk

Mette Aalykke - Hypnose Psykoterapeuten

Jeg har Danmarks længste hypnose uddannelse fra HypnoseSkolen og psykoterapeut akademiet. Dette sikrer dig en fagligt kompetent hypnose psykoterapeut som lever op til strenge krav om uddannelse, efteruddannelse, supervision, og etiske retningslinier.

Jeg er RAB registreret, og er således en af få i landet der lever op til de krav som sammenslutniningen af alternative behandlere har sat op for at man kan være RAB registreret. Jeg har Danmarks længste hypnoseuddannelse som Hypnose Psykoterapeut, og modtager løbende supervision og efteruddannelse. Som baggrund har jeg en pædagoguddannelse og en P.d i psykologi, en coach uddannelse, og en uddannelse som NLP Master terapeut. Jeg har endvidere et hav af efteruddannelseskurser i bla. Fødselshypnoseinstruktør, børnehypnose og selvhypnoseinstruktør, spirituel hypnose, hypnose om krop og sind, hypnose om angst og meget meget mere.

Du kan kombinere din online hypnose terapi med en mere individuel tilpasset terapi. Jeg har klinik i Horsens og arbejder fuld tid med hypnose. Du kan enten møde op i klinikken, eller du kan bestille en online terapi.

Læs mere om live terapi i Horsens på min anden hjemmeside: www.HypnoseHorsens.dk


Mette Aalykke

Behandlings metoder

Jeg har flere forskellige terapeutiske uddannelser og mine behandlinger og forløb består derfor altid af metoder fra forskellige psykologiske grene. Du kan læse mere om behandlingsmetoderne på min anden hjemmeside: HypnoseHorsens.dk

Hypnose terapi

NLP terapi

Psykoterapi

Mentaltræning

Hypno-Meditation

Hypnose lydfiler