Master Your Mind

Slip Bekymringer HypnoseForløb

Slip Bekymringer med Hypnose

- også for dig som har prøvet *alt* men stadig plages af bekymringer.

Hemmeligheden om den mest effektive måde, at overvinde bekymringer.

Er du plaget af negative tanker og bekymringer? Føles det umuligt at ignorere tankerne, ændre tankerne, eller at styre uden om dem ? Fører dine tanker til angst stress og søvnløshed?

Jeg forstår dig godt.

Jeg har nemlig hjulpet 1000 vis af voksne og børn med at slippe angst og bekymringer v.h.a. Hypnose, igennem de 20 år jeg har haft hypnose som mit levebrød. 

Master Your Mind

Omprogrammer din indre tanke fabrik

Du behøver ikke kassere alt hvad du har lært - Du skal blot begynde OGSÅ at påvirke din underbevidsthed.

Tanker og bekymringer er ikke kun besværlige og ubehagelige, de er også et problem fordi de ofte ledsages af Angst, Stress og søvnløshed. Derfor er det vigtigt at få styr på dine tanker.

At slippe for negative tanker og bekymringer er faktisk ikke så svært som de fleste går og tror. Den hidtil mest oversete sandhed er nemlig at 95% af vores tanker og følelser styres af underbevidstheden, så hvis du kun har lært teknikker der arbejder i de bevidste og viljestyrede lag af din tankevirksomhed, så er der ikke noget at sige til, at det har føles som en ulige kamp.

Sandheden er at først når du begynder også at arbejde med din underbevidsthed, så vinder DU kampen over dine negative tanker og bekymringer, og de følgevirkninger de kan have på din psykiske sundhed. 

Tankerne er som et TV

De fleste mennesker tænker i billeder. Forestil dig at dine tanker er repræsenteret som tv kanaler på dit indre tanke-tv. Når du bekymrer dig får du de følelser der passer til de tanker og indre billeder du har i dit sind, præcis som du får følelser der passer til de billeder du får ind når du ser en film på et rigtigt tv.

Tanker giver følelser, og jo mere tid du bruger på negative tanker og bekymringer jo større chance er der for at du ender ud med at få negative følelser, og jo større chance er der for at du udvikler angst stress eller depression.

Din tanke fjernbetjening.

Din underbevidsthed er den største og stærkeste del af dig. Den styrer dine tanker og følelser 95% af tiden. Din underbevidsthed har med andre ord kontrollen over din indre tankefjernbetjening 95% af tiden, og DU har kun fjernbetjeningen til dine tanker, 5% af tiden.

Hvis du lider under negative tanker og bekymringer, så har du sansynligvis forsøgt at styre dine tanker med den bevidste viljestyrede del af dit sind. Men fordi din underbevidsthed bestemmer over din tanke fjernbetjening 95% af tiden, er det en tabt kamp når man forsøger at påvirke tankerne fra et viljestyret sted. Det har man bl.a. erkendt indenfor Mindfulness hvor man bliver bedt om at acceptere tankerne, uden at dømme dem som negative, og uden at forsøge at lave dem om. Det samme gælder indenfor det meta kognitive, hvor man bliver bedt om, at dedikere mindre tid og mindre opmærksomhed til de negative tanker.

Begge tilgange er i og for sig fine, og de har en dokumenteret effekt, men for mange er disse viljestyrede teknikker utilstrækkelige, fordi tankerne fortsætter med at påvirke os negativt.

De fleste angst ramte drømmer om at slippe helt af med de helt forfærdelige tanker og ubehagelige følelser af alarmberedskab. For dem føles det helt latterligt at blive bedt om at acceptere angsten, uden at dømme den som negativ, og uden at forsøge at lave den om. Ingen angst ramte ønsker at lære at LEVE MED ANGSTEN, og HÅNDTERE ANGSTEN NÅR DEN KOMMER, hvis de har mulighed for at SLIPPE AF MED DEN UHENSIGTSMÆSSIGE DEL AF ANGSTEN.

Dit tanke tv
photo-1534188753412-3e26d0d618d6

Sådan slipper du angst og bekymring

Den absolut mest effektive vej til at slippe for negative tanker og bekymringer er derfor igennem arbejde med underbevidstheden. Det mest effektive er at ændre de ubevidste overbevisninger og styrekort som gør, at din underbevidsthed hele tiden tænder for specifikke bekymrings kanaler som leder til negative følelser, angst stress og fysisk ubehag. 

Som Hypnoseterapeut lærer jeg dig hvordan du kan påvirke din underbevidsthed til at fjerne de uhensigtsmæssige tanke kanaler fra sin favorit liste. Dermed behøver du ikke længere bruge så mange kræfter på at forholde dig til negative tanker. 

Forestil dig hvor skønt det vil være, når du i langt højere grad, bare slipper for at få de negative tanker, og bekymringer som har været roden til din angst. 

Angst når "Løven" kommer

For helt at kunne slippe af med uhensigtsmæssig angst og bekymring må man først forstå årsagen til angsten og bekymringen. Derefter må man overbevise underbevidstheden om at angsten og bekymringen nu er unødvendig og uhensigtsmæssig.

Når du oplever noget som gør dig bange registrerer underbevidstheden hvad der foregår. ( F.eks. Du opdager feks. at løverne er sluppet ud fra ZOO. Du reagerer på det farlige, med et højt alarmberedskab i tanker, følelser og fysiske krop, og bringer dig selv i sikkerhed. Derefter hjælper dine bekymringer dig med at forudsige, hvad der kan ske, og hvad du skal gøre, næste gang du er nødsaget til at gå udenfor.  

Underbevidstheden husker.

Underbevidsthedens vigtigste opgave er at sikre din overlevelse, og derfor et det vigtigt at huske hvad det er som er farligt, så du er i stand til at og reagere med en selvbeskyttende bekymring og alarmberedskab næste gang du oplever noget lignende. Underbevidstheden tager derfor et billede af Løven og kobler billedet til følelsen alarmbredskab. Nu er du både i stand til at forudsige hvad der kan ske, og du er i stand til at reagere med et passende selvbeskyttende alarmberedskab hvis du møder Løven.

Underbevidstheden installerer også en ny kanal på dit indre tanke tv, og lægger den ind i sin favorit liste, så du husker at der ER farlige Løver løs.

Imens Løverne er løs sikrer din underbevidsthed således din overlevelse, ved at minde dig om den fare der lurer udenfor din dør. Det er godt og hensigtsmæssigt, så længe dit alarmberedskab stemmer ovenrens med den reelle fare.

Underbevidsthedens styrekort.

Din underbevidsthed opdager måske ikke at verden igen er blevet et godt og sikkert sted, og beholder derfor tanke kanalen: "Løverne kommer" på sin favorit liste. 

Det er her hypnose og arbejde med underbevidstheden kommer ind i billedet. 

Når det bevidste sind og det ubevidste sind er uenige, vinder det ubevidste sind altid. Så det handler om at få den underbevidste del af dig til at slippe overbevisningen om at du skal bekymre dig og være bange.

Isbjerg det ubevidste sind

Et typisk forløb

Trin1: Er vi det rette match?

Match Samtale over telefonen.

De fleste har som regel kigget på min hjemmeside, og lyttet til en af mine lydfiler inden de ringer og får en GRATIS og uforpligtende Match samtale over telefonen. Hvis vi under samtalen når frem til, at jeg er den rette til at hjælpe dig, giver jeg dig grønt lys, til at booke første session i min kalender. 

Booking af første tid og betaling:
 1. Du booker tid i min terapeut booking kalender.
 2. Du betaler for første session i min webshop.
Forberedelse:
 • Når du har betalt i shoppen, modtager du log ind oplysninger, og en måneds adgang til min streaming tjeneste, hvor jeg vil bede dig om at forberede dig til første Live Hypnose. Afsæt 1 times tid til forberedelse. Du skal se onlinekurset KLAR til hypnose. 
Første Live hypnose: 
 • På datoen for første live hypnose, møder du op i min klinik i Horsens. Vi taler om dit problem, og laver en hypnose, som du kan få optaget på din egen smartphone. ( Installer derfor en memo / diktafon app hjemmefra, og test at den virker. )

Efter første session tager vi begge stilling til, om du skal fortsætte med Kombi Forløbet. Vi fortsætter kun i et videre forløb, hvis vi er enige om, at det er det rette match.

______________________________________________________________

Trin 2: Kombi forløb.

Hvis vi bliver enige om at du skal starte i et forløb, køber du de efterfølgende 4 sessioner i en pakke, som bla. inkluderer 6 måneders adgang til streaming tjeneste, samt vejledning i valg af lydfiler. Du booker tiderne med omkring 14 dages interval. +/-

Sådan planlægges Kombi Forløbet. 
 • Hypnose lydfiler og hjemmeopgaver. 
 • 1. Live Hypnose ca. 2 timer, i klinikken eller over zoom.
 • Hypnose lydfiler (og videoer)
 • 2. Live Hypnose, i klinikken eller over zoom. 
 • Hypnose lydfiler (og videoer) 
 • 3. Live Hypnose, i klinikken eller over zoom.
 • Hypnose lydfiler (og videoer)
 • 4. Live Hypnose, i klinikken eller over zoom. 
 • Status: Afslutning eller planlægning af det videre forløb.

_________________________________________________________________

Trin 3: Det videre forløb.

Hvor mange sessioner der er behov for, er meget individuelt. Kombi Forløbet er en Basis Pakke. Efterfølgende sessioner bygges oven på / købes som enkeltsessioner, eller som et ekstra kombiforløb.