+400 Lydfiler indenfor forskellige 60 emner.


Arkivet indeholder over 400 Hypnoser meditationer og er dermed suverænt Danmarks største. Det du ser nedenfor, er kun beskrivelsen af arkivets emne kategorier, for at kunne lytte skal du logge ind, og gå ind i dit medlemsområde via menuen her på hjemmesiden eller i Appén.

Bliv medlem eller Log ind

KLAR til Hypnose kursus

KLAR til Hypnose kurset sikrer dig det bedste udbytte af din online terapi. Formålet er bla. fjerne usikkerhed og misforståelser.

Angst for Angsten

Hypnose lydfilerne hjælper når du er begyndt at frygte følelsen af angst og angstanfald. Ca. 3 Hypnose behandlinger. 

Angst og alarmberedskab

Disse Hypnoser og meditationer hjælper når du har behov for hjælp til at sænke alarmberedskabet. Ca. 5 Hypnose behandlinger.

Angst og PTSD

Disse Hypnosefiler hjælper når din tryghed i verden har fået et knæk, og du har brug for at genfinde den indre ro. Ca. 4 Hypnose behandlinger.

Angst udenfor hjemmet

Hypnosefilerne i dette afsnit er til dig som får angst når du forlader dit hjem og din trygge base. Indeholder Ca. 5 Hypnose behandlinger.

Arbejde

Hypnoser og mentaltræninger der hjælper når dine udfordringer knytter sig til omstændigheder på din arbejdsplads. Ca. 8 Hypnose behandlinger.

Angst for blod

Disse Hypnoser hjælper dig når synet af blod trigger en angst et ubehag og en svimmelhed. Afsnittet indeholder Ca. 3 Hypnose behandlinger.

Depression og livsglæde

Disse lydfiler hjælper dig med at komme i kontakt med følelsen af glæde. Ca. 3 hypnoser og mentaltræninger

Eksamensangst

Hypnose behandlingerne i dette afsnit hjælper dig til at slippe angsten for eksamen, så du kan klare dig godt. Ca. 21 lydfiler.

Hypnose mod flyskræk

Ca. 14 hypnosebehandlinger som hjælper dig med at slippe angsten for at flyve, så du kan komme ud og opleve verden. 

Fobier

Hypnoselydfilerne i dette afsnit hjælper dig med at slippe angst for edderkopper og andre dyr. Ca. 3 Hypnoselydfiler. 

Forældrerolle

Hjælp til din rolle som forældre. Ca. 3 lydfiler og hjælp når du er bekymret, vred eller ikke føler at du slår til.

Graviditet og fødselsforberedelse

Hypnose lydfiler og øvelser der hjælper dig til at føde uden angst og uden smerte. Lamazemetoden og Fødselshypnose. Ca. 8 lydfiler. 

Helbredsangst

Frygt for at være alvorligt syg. Måske har du haft et angstanfald som du tolkede forkert. Måske har du bare en frygt for at du er syg. Ca. 35 filer.  

Højdeskræk

Denne Hypnose behandling hjælper dig med at besejre den højdeskræk du oplever i fly, på boer eller når du kører i bjerge.

Klaustrofobi

Ca. 5 hypnoselydfiler som hjælper dig med at overvinde din frygt for lukkede rum. Feks. hvis du skal scannes, låse en dør, køre i elevator, eller flyve. 

Hypnose til mere Livskvalitet

Disse ca. 4 lydfiler hjælper dig med at blive klar over hvad du ønsker dig i livet, så du kan tage det nødvendige skridt mod Livskvalitet. 

Loven om tiltrækning

Disse hypnoselydfiler arbejder ud fra den positive psykologi som du kender fra Loven om tiltrækning. Manifester feks. penge eller et godt helbred. 

Misbrug

Disse lydfiler støtter dig i at forblive fri af alkohol eller stoffer, og hjælper dig med at takle svære følelser, efter en periode med misbrug.

Meditation

HypnoMeditationer er meditationer med en terapeutisk effekt. De er korte, men fyldt med forslag om indre ro, stressfrihed, glæde m.m. Ca. 13 skønne meditationer.  

Morgen Hypnose

Disse lydfiler er designet til at du kan vågne op til dem. De hjælper dig til at vågne op med indre ro, glæde og positive forventninger til den dag der venter. 

Negative tanker og bekymringer

Ca 10 lydfiler til dig som har brug for hjælp til at bryde ud af negative tanker, bekymringer og de dertilhørende negative følelser. Generaliseret angst. 

Positive forventninger

Ca 5 skønne Hypnoselydfiler som træner dig i at se positivt på fremtiden, og forvente at det kommer til at gå godt. Bl.a. et konkret redskab til at være tryg. 

Præstationsangst

Hjælp hvis du bliver nervøs når du skal sige noget foran andre, feks holde tale, til jobsamtale, møder, foredrag ol.  Ca. 7 hypnoser og mentaltræninger. 

Relationer venskaber og kærlighed

Ca 23 online hypnosesessioner som hjælper dig med de svære følelser og situationer som kan være forbundet med kærester venner og familie.

Rygestop hypnose

Ca. 13 Hypnose sessioner som hjælper dig når du vil stoppe med at ryge. Lydfilerne øger din motivation, fjerner din trang til at ryge, og hjælper dig med at forblive røgfri. 

Selvtillid og Selvværd

Hjælp når du har svært ved at tro på dig selv, i sociale eller faglige situationer. Hjælp til at føle dig  god nok som du er. Du KAN. Du er OK. Du er smuk og værdifuld. Ca. 11 stk. 

Sociale sammenhænge

Ca. 13 lydfiler om angst selvværd og svære følelser i sociale sammenhænge og relationer. Slip bla. social angst og tilbageholdenhed. 

Selvhypnose og mentaltræning

Disse lydfiler og PDF filer lærer dig at arbejde med selvhypnose og mentaltræning. Du lærer at tale til din underbevidsthed, og ændre et problem.

Skole og uddannelse

Disse hypnoser og mentaltræninger afhjælper hverdagens problemer i forbindelse med din skole og uddannelse. Række hånden op, fremlæggelser mm. Ca. 17 lydfiler.

Smertelindring

Ifølge forskning kan du bedøve din krop og fjerne smerter med hypnose. Disse 5 Hypnoselydfiler lindrer dine smerter og booster din selvhelbredelse i forbindelse med bla. migræne. 

Sorg

Disse hypnoselydfiler hjælper dig med at bearbejde sorgen, efter du har mistet din partner igennem livet, eller efter tabet af et elsket kæledyr.

Sportsgrene

20 hypnoser som fjerner præstationsangst og forbedrer dine præstationer i bla. fodbold, håndbold, løb, ridning, golf og bowling.

Stress arbejdsrelateret

Ca. 14 hypnoselydfiler mentaltræninger der alle hjælper dig med at slippe arbejdsrelaterede belastningsreaktioner så du kan blive rask igen.

Stress & belastningsreaktioner

Disse Ca. 25 hypnoser og meditationer hjælper dig med at koble fra, slippe stress, og komme ud af voldsomme belastningsreaktioner.

Sygdom og selvhelbredelse.

Disse hypnoselydfiler aktiverer din krops selvhelbredelse i forbindelse med bla. canser, tremor, hjerneskader, lammelser, sclerose, migræne mm. Ca 14 Mp3 filer. 

Særligt sensitiv

Hypnose lydfil der hjælper til at lade andre menneskers negative energier prelle af på dig, så du kan forblive i en positiv energi.

Søvnløshed

Hypnoselydfiler du kan falde i søvn til. Dette er HypnoStreaming.dk´s mest besøgte afsnit. Ca. 18 skønne lydfiler der mærkbart forbedrer din søvn.

Tandlægeskræk

Disse online hypnosesessioner arbejder med at fjerne din tandlægeskræk, så du kan gå til tandlægen uden angst og ubehag. Ca. 2 hypnoser. 

Toiletbesøg og inkontinens

Disse hypnose sessioner hjælper dig med nogle af de udfordringer og følelser som kan opstå i forbindelse med vandladning og toiletbesøg.

Transport

Ca. 6 hypnosesessioner som hjælper dig med at være tryg når du feks. skal køre en bil eller sejle et skib. Bla. hjælp til at tage kørekort.

Vaner

Hypnose der hjælper dig til at bryde vanen med at trække hår ud ol. Du får hjælp til at sidde roligt med hænderne. 

Vægttab hypnose

Boost din slankekur med online hypnose lydfiler. Ca. 11 Hypnoser til at slanke dig med bla. mere motivation, mindre sukker og færre kulhydrater. 

Åndedræt

Disse lydfiler indeholder vejrtrækningsøvelser som får dit nervesystem i ro. De er feks. gode i forbindelse med angstanfald og akutte smerter.  

Børnehypnose

Da jeg er uddannet pædagog er børnehypnose blevet en af mine nicher. "Klar til Hypnose" kurset introducerer dit barn til muligheden for hjælp med hypnose. 

Angst og fobier - Børn

Ca. 11 hypnose lydfiler til børns angst for bla. hunde, edderkopper, opkast, bier, snegle, film, klovne, maskotter.

Flyskræk - Børn

Ca. 4 hypnoselydfiler og mentaltræninger som hjælper dit barn med at slippe angsten for at flyve, og stedet opleve hvor fedt det er at flyve.

Hjemve - Børn

Ca. 9 hypnoser som hjælper dit barn med hjemve´ og adskillelsesangst. Sove ude, gå i skole, være alene hjemme, og sove på eget værelse mm. 

Kræsenhed - Børn

Disse Ca. 6 hypnoserfiler hjælper dit barn med at genfinde trygheden og nysgerrigheden overfor at smage ny og spændende mad. 

Lægebesøg

Hjælp til dit barn hvis det er angst for nåle, og derfor ikke kan blive vaccineret, få taget blodprøver, eller få hullet i ørerne. 

Meditation - Børn

Lad op så du kan koncentrere dig igen. Meditation og børnehypnose kan hjælpe børn med at lade op, så de kan koncentrere sig resten af dagen.

Negative tanker og bekymringer - Børn

Disse Hypnoselydfiler lærer dit barn at fylde sit sind med positive tanker og følelser, frem for angst og bekymringer.

Skilsmisse - Børn

Denne hypnose kan hjælpe dit barn med de svære følelser som opstår i forbindelse med en skilsmisse hvor forældrene er i konflikt.

Skole og institution - Børn

Disse lydfiler hjælper de mindste børn med at overvinde faglige, sociale og følelsesmæssige problemer, så de kan være trygge og glade i skole og SFO. Ca. 10 filer. 

Sport - Børn

Hypnose er særdeles godt til at afhjælpe præstationsangst i forbindelse med sportsgrene. Når angsten forsvinder præsterer vi meget bedre.  

Søvnløshed - Børn

Disse Ca. 6 hypnosefiler hjælper dit barn med at falde nemt i søvn, trods forskellige omstændigheder som mørke, adskillelsesangst mm. 

Tandlægeskræk - Børn

Ca. 5 hypnoser og mentaltræninger som hjælper dit barn til at være tryg og samarbejdsvilling ved tandlægen.

Toiletbesøg - Børn

Når børn udvikler angst for at gå på WC, eller ikke opdager at de skal på toilettet, kan disse hypnoser hjælpe med at overvinde problemerne.

Tryghed - Børn

Disse mentale øvelser lærer dit barn at komme i kontakt med følelsen af tryghed. En metode alle børn og voksne burde lære. 

Venskaber - Børn

Disse Ca. 5 hypnoselydfiler hjælper dit barn med de udfordringer der er forbundet med venskaber. Legeaftaler, konflikter, aftaler, grænser mm.