Kombi Forløb


Få hjælp via et Kombi Forløb:

Overvejer du et individuelt forløb i min klink i Horsens, eller over Zoom, så kan jeg anbefale dig et kombi Forløb. Her er eksempler på forløb og nicher jeg har gode erfaringer med. 

Angst Akademiet

Bliv Angst-Fri med Hypnose, så du kan få den frihed i dit liv, som du ønsker og drømmer om.

Læs mere

Master your Mind

Slip bekymringer og dermed følgevirkninger i form af Angst, Stress, Søvnløshed og Depression.

Læs mere

Business Dreams

Slip angst & begrænsende overbevisninger, og byg din egen drømmebusiness.

Læs Mere

ADHD SuperPower

Opdag at din ADHD / ADD også er en SuperPower, og slip problemer som angst og overbelastning.

Teenage Forløb

Hjælp til at overkomme problemer som angst, overbelastning, mobning, dårligt selvværd m.m.

Best Performance

Slip præstationsangst, og giv din bedste performance, indenfor sport, uddannelse og karriere.

Oplev synergieffekten mellem 1:1 terapi og lydfiler.

Har du overvejet at prøve et kombi forløb for at opnå positive forandringer i dit liv? Et kombi forløb er en unik mulighed for at arbejde med hypnose på flere niveauer, både under vores 1:1 sessioner, og i hjemmets trygge rammer. 

Jeg forstår, at det kan være overvældende at tage det første skridt mod forandring, men jeg vil gerne forsikre dig om, at jeg er en erfaren hypnose terapeut, og jeg er her for at hjælpe dig. 

Kombi forløb

Hvorfor et Forløb ?

Selvom det er muligt at købe en enkelt behandling ag gangen, vil jeg opfordre dig til at dedikere dig til et forløb. Det er vigtigt så jeg kan planlægge behandlingernes indhold og intervaller, og sikre mig, at du kommer igennem alle de ellementer, som er afgørende for en succesfuld behandling.

Hypnose er en ekstremt effektiv metode til at opnå positive forandringer i dit liv. Faktisk har hypnose så godt et ry, at mange kommer med den forventning, at det er et kvikfix. Men selv om hypnose ofte rykker folk langt hurtigere end mange andre terapi former, vil jeg gerne understrege, at hypnose ikke er et kvik-fix, hvor du kan forvente store resultater, på en enkelt behandling. Det kræver typisk en dedikeret indsats fra din side, og derfor har jeg skabt mit kombi forløb.

Forløbets indhold

Jeg starter altid forløbet med at give dig en Match samtale over telefonen. Næste skridt vil derefter være en intro session i klinikken. 

Inden første Live session bederjeg dig følge intro forløbet "Kurset KLAR til hypnose", hvor du vil blive introduceret til min KLAR modellen®, og online kurset Klar til Hypnose, som vil sikre, at du er klar og åben til at modtage behandling, så du kan få optimalt udbytte af behandlingen såvel online som i klinikken.

Mit kombi forløb strækker sig typisk over 2-4 måneder og består af en gratis Match samtale over telefonen, Online kurset Klar til hypnose, Første intro session, Hjemmeterapi via lydfiler, og et Kombi Forløb med 4 yderligere sessioner, der rundes af med en evaluering og en vurdering af behovet for yderligere behandlinger.

De individuelle sessioner planlægges typisk med et interval på 2 uger. I ugerne mellem sessionerne  arbejder du med en blanding af dine skræddersyede lydfiler og lydfiler fra mit online Hypnose arkiv hvor jeg udpeger de bedste lydfiler til dig.

I de måneder, vi arbejder sammen, vil vi udnytte synergieffekten mellem 1:1 sessioner i klinikken, online behandling via lydfiler og undervisning via videoer. Kombinationen af de tre ellementer vil hjælpe dig med at rykke dig længere, selv når din kalender er fyldt med begivenheder og krav i en krævende hverdag.

Kombi forløbet er, som du sikkert har regnet ud, en basis pakke. Nogle vil naturligvis have behov for at bygge yderligere sessioner ovenpå. Jeg håber, at du vil overveje at tage det første skridt mod forandring med et kombi forløb. Jeg er her for at hjælpe dig med at opnå positive forandringer i dit liv og komme helt i mål.

Et typsik Forløb

Match / Intro forløb.

 • Uge: Gratis uforpligtende Match samtale over telefonen. Hvis vi når frem til, at jeg er den rette til at hjælpe dig, betaler du første session online, og booker en tid i min kalender. Derefter modtager du instruktioner om, hvordan du skal forberede dig til første Live Hypnose.
 • Du tager mit Online Kursus: Klar til Hypnose, og lytter en begynder hypnose.
 • Første Live Hypnose i klinikken eller over zoom. Pris 1800 kr. 
  • Hvis vi indgår en aftale om et Kombi Forløb, reserverer jeg tiderne og sender dig et betalingslink.

________________________________________

Kombi forløb.

 • Hypnose lydfiler og hjemmeopgaver. 
 • Live Hypnose
 • Hypnose lydfiler (og videoer)
 • Live Hypnose
 • Hypnose lydfiler (og videoer) 
 • Live Hypnose
 • Hypnose lydfiler (og videoer)
 • Live Hypnose
 • Skriftlig evaluering. Afslutning eller planlægning af det videre forløb.

Kombi Bonuser for 2400,- : 

 • 4 måneders Hypnose streaming Værdi 500,- 
 • Vejledning i valg af lydfiler Værdi 1000,-
 • Lydfiler fra sessionerne.
 • Medlems Forum
 • Selvhypnose online kursus. Værdi 900,-

Din investering: kr. 7200,-

Forløbet er en Basis Pakke.

Hvis der er behov for yderligere sessioner, vil de blive bygget oven på som enkeltsessioner.

Få en Gratis Match Samtale

Hvis du overvejer et Kombi Forløb, er du meget velkommen til at ringe til mig og få en gratis Match Samtale. Jeg er nemmest at få fat på, i tidsrummet imellem kl. 12.30 og 14.30, hvor jeg som regel arbejder med administrative opgaver og udvikling af HypnoStreaming.dk 

Mette Aalykke Fb Add