Kombi Forløb


Få hjælp via et Kombi Forløb:

Overvejer du et individuelt forløb i min klink i Horsens, eller over Zoom, så kan jeg anbefale dig et kombi Forløb. Her er eksempler på forløb og nicher jeg har gode erfaringer med. 

Angst Akademiet

Bliv Angst-Fri med Hypnose, så du kan få den frihed i dit liv, som du ønsker og drømmer om.

Læs mere

Master your Mind

Slip bekymringer og dermed følgevirkninger i form af Angst, Stress, Søvnløshed og Depression.

Læs mere

Oplev synergieffekten mellem 1:1 terapi og lydfiler.

Har du overvejet at prøve et kombi forløb for at opnå positive forandringer i dit liv? Et kombi forløb er en unik mulighed for at arbejde med hypnose på flere niveauer, både under vores 1:1 sessioner, og i hjemmets trygge rammer. 

Jeg forstår, at det kan være overvældende at tage det første skridt mod forandring, men jeg vil gerne forsikre dig om, at jeg er en erfaren hypnose terapeut, og jeg er her for at hjælpe dig. 

Kombi forløb

Hvorfor et Forløb ?

Selvom det er muligt at købe en enkelt behandling ad gangen, vil jeg opfordre dig til at dedikere dig til et forløb. Det er vigtigt så jeg kan planlægge behandlingernes indhold og intervaller, og sikre mig, at du kommer igennem alle de ellementer, som er afgørende for en succesfuld behandling.

Hypnose er en ekstremt effektiv metode til at opnå positive forandringer i dit liv. Faktisk har hypnose så godt et ry, at mange kommer med den forventning, at det er et kvikfix. Men selv om hypnose ofte rykker folk langt hurtigere end mange andre terapi former, vil jeg gerne understrege, at hypnose ikke er et kvik-fix, hvor du kan forvente store resultater, på en enkelt behandling. Det kræver typisk en dedikeret indsats fra din side, og derfor har jeg skabt mit kombi forløb.

Forløbets indhold

Jeg starter altid forløbet med at give dig en Match samtale over telefonen. Næste skridt vil derefter være en intro session i klinikken. 

Inden første Live session beder jeg dig følge intro forløbet "Kurset KLAR til hypnose", hvor du vil blive introduceret til min KLAR modellen®, og online kurset Klar til Hypnose, som vil sikre, at du er klar og åben til at modtage behandling, så du kan få optimalt udbytte af behandlingen såvel online som i klinikken.

Mit kombi forløb strækker sig typisk over 2-6 måneder og består af en gratis Match samtale over telefonen, Online kurset Klar til hypnose, Første intro session, Hjemmeterapi via lydfiler, og et Kombi Forløb med 4 yderligere sessioner, der rundes af med en evaluering og en vurdering af behovet for yderligere behandlinger.

De individuelle sessioner planlægges typisk med et interval på 2 uger. I ugerne mellem sessionerne  arbejder du med en blanding af dine skræddersyede lydfiler og lydfiler fra mit online Hypnose arkiv hvor jeg udpeger de bedste lydfiler til dig.

I de måneder, vi arbejder sammen, vil vi udnytte synergieffekten mellem 1:1 sessioner i klinikken, online behandling via lydfiler og undervisning via videoer. Kombinationen af de tre ellementer vil hjælpe dig med at rykke dig længere, selv når din kalender er fyldt med begivenheder og krav i en krævende hverdag.

Kombi forløbet er, som du sikkert har regnet ud, en basis pakke. Nogle vil naturligvis have behov for at bygge yderligere sessioner ovenpå. Jeg håber, at du vil overveje at tage det første skridt mod forandring med et kombi forløb. Jeg er her for at hjælpe dig med at opnå positive forandringer i dit liv og komme helt i mål.

Forløbet trin for trin

Trin1: Er vi det rette match?

Match Samtale over telefonen.

GRATIS og uforpligtende Match samtale over telefonen. Hvis vi når frem til, at jeg er den rette til at hjælpe dig, giver jeg dig grønt lys, til at booke første session i min kalender. 

Booking af første tid og betaling:
 1. Du booker tid i min terapeut booking kalender.
 2. Du betaler for første session i min webshop.
Forberedelse:
 • Når du har betalt i shoppen, modtager du log ind oplysninger, og en måneds adgang til min streaming tjeneste, hvor jeg vil bede dig om at forberede dig til første Live Hypnose. Afsæt 1 times tid til forberedelse. Du skal se onlinekurset KLAR til hypnose. 
Første Live hypnose: 
 • På datoen for første live hypnose, møder du op i min klinik i Horsens. Vi taler om dit problem, og laver en hypnose, som du kan få optaget på din egen smartphone. ( Installer derfor en memo / diktafon app hjemmefra, og test at den virker. )

Efter første session tager vi begge stilling til, om du skal fortsætte med Kombi Forløbet. Vi fortsætter kun i et videre forløb, hvis vi er enige om, at det er det rette match.

______________________________________

Trin 2: Kombi forløb.

Hvis vi bliver enige om at du skal starte i et forløb, køber du de efterfølgende 4 sessioner i en pakke, som bla. inkluderer 6 måneders adgang til streaming tjeneste, samt vejledning i valg af lydfiler. Du booker tiderne med omkring 14 dages interval. +/-

Sådan planlægges Kombi Forløbet. 
 • Hypnose lydfiler og hjemmeopgaver. 
 • 1. Live Hypnose ca. 2 timer, i klinikken eller over zoom.
 • Hypnose lydfiler (og videoer)
 • 2. Live Hypnose, i klinikken eller over zoom. 
 • Hypnose lydfiler (og videoer) 
 • 3. Live Hypnose, i klinikken eller over zoom.
 • Hypnose lydfiler (og videoer)
 • 4. Live Hypnose, i klinikken eller over zoom. 
 • Status: Afslutning eller planlægning af det videre forløb.

__________________________________________

Trin 3: Det videre forløb.

Hvor mange sessioner der er behov for, er meget individuelt. Kombi Forløbet er en Basis Pakke. Efterfølgende sessioner bygges oven på / købes som enkeltsessioner, eller som et ekstra kombiforløb.