FAQ

Hyppigt stillede spørgsmål

Tag også gerne en gratis prøveperiode med adgang til mit KLAR til hypnose kursus, hvor jeg uddyber spørgsmål og svar. 

Lyt gerne dagligt, eller flere gange om ugen. Hvor mange lydfiler du lytter bør tilpasses dit behov, dit liv og din lyst. Er du f.eks. meget stresset eller angst så har du måske glæde af at bruge en lydfil 4 gange om dagen.

Hypnose er harmløst, men i visse tilfælde anbefales det istedet at konsultere en læge eller psykiater.  F.eks. hvis du har:

  • Skizofreni
  • Psykose
  • Listruende epileptiske anfald.
  • Selvmordsplaner. 
  • Livstruende sygdom

Er du i tvivl så spørg din læge/ psykiater.

Nej og JA. Du kan downloade filerne inde i Appen Simplero, så har du offline adgang så længe du er abonneret. 

Den lave pris for +400 lydfiler skyldes at det er streaming, præcis som når du abonnerer på Netflix. Vil du eje en fil for evigt, kan du købe den som download i shoppen.

Hvis lydfilen stopper kan du tjekke dine indstillinger og prøve følgende:’

Slå strømsparer fra. Gå ind under skærm og lysstyrke og sørg for skærmen ikke går på Stand by. Prøv fra en anden browser eller prøv fra appen SIMPLERO hvor lydfilen kan downloades.

Ja. Det er helt oplagt at tilrettelægge et forløb hvor man kombinerer online hypnoser med individuel terapi. Den individuelle behandling kan enten foregå over Zoom video eller i Horsens.

Ja du kan bestille en skræddersyet hypnose lydfil. Prisen og processen er den samme, som hvis du får individuel hypnose i klinikken. 

Den bedste tilstand er en vågen halvsovende tilstand.

Hvis du falder helt i søvn, falder du blot i en helt almindelig søvn og vågner som du ville gøre efter en hver anden lur. 

Hvis du er uopmærksom fordi du småblunder hører din underbevidsthed stadig det meste af det der bliver sagt, men hvis du falder i dyb søvn er det tvivlsomt hvor meget forandring der sker. Dog kan det stadig være gavnligt for ens problem, selvom man falder i søvn, f.eks. hvis man har stress.

Ja. Dit abonnement er et abonnement til hele din husstand. Du kan lytte fra PC, Tlf, eller iPad. Du kan også lytte fra Simpleros App.

Du kan lytte lige så meget du vil. Alt indhold i Streaming arkivet er til din rådighed 24/7.

Der kan dog være materiale, som kun er en del af nogle online forløb som man køber seperat. 

Nej og JA.

Simplero som er den udbyder jeg bruger til mine lydfiler, har ikke udviklet en favorit funktion endnu.

Men hvis du lytter fra Simpleros App kan du downloade dine yndlings filer. Så ligger de i en form for favoritliste, med downloads.

Du kan også like lydfilerne, eller markere dem som: "Fuldført" så kommer der en lille grøn vinge ud for lydfilen, og så er de lidt nemme at finde igen. Du skal dog stadig selv huske hvilket afsnit de ligger i.

Nej Gavekortet er ikke et køb. Det er kun en tilmelding til en helt almindelig nyhedsliste, som er kodet til at give dig gratis adgang i en begrænset periode.

Når din gratis adgang udløber får du ingen regning. Du er kun tilmeldt et nyhedsbrev.

Ja, i 2022 har Simplero, systemet der leverer vores lydfiler, endelig fået udviklet en App. Appen hedder Simplero.

Du kan således både lytte via App og almindelig browser.

Fordelen ved Appén er at du kan downloade lydfilerne i den, og dermed lytte dem, selv om du ikke har adgang til internettet. 

Du er velkommen i min Facebook gruppe Klub Livskvalitet som er en GRATIS gruppe for ALLE der søger vejen til Livskvalitet. Der deler jeg inspirerende videoer, og sender live. 

Baggrundsmusikken på HypnoStreaming.dk.

Vores baggrundsmusik er er komponeret af Jesper Vind Hansen.

Jesper Vind Hansen er født 1988 og opvokset i 8700 Horsens.
Uddannet datatekniker og selvlært musiker.
Sanger/guitarist og primær sangskriver i rock bandet “Faun Legacy”.
Bl.a. kendt på Danmarks Rock Radio “myRock” for singlerne “Shell” og “The End”


Jesper har komponeret musikstykket DRIFT som er underlægning på næsten alle hypnose og meditationsfiler på HypnoStreaming.dk. Jesper har komponeret DRIFT på bestilling og har overdraget alle rettigheder til Mette Aalykke. Musikken må derfor ikke anvendes af trediepart.

Jesper-Vind-Hansen-600x600-2