Slip bekymringer med Hypnose.

Angst for Angsten
Bekymringer kan være en udfordrende og udmattende byrde at bære, især hvis de fører til angst, stress og søvnløshed. Hvis du har prøvet at ignorere, ændre eller styre uden om dine negative tanker og bekymringer uden succes, så er der en anden metode, du kan overveje: hypnose. Som hypnose terapeut har jeg oplevet, at hypnose er en af de mest effektive metoder til at overvinde angst og bekymring. I dette blogindlæg vil jeg udforske, hvordan hypnose kan hjælpe dig med at tackle dine bekymringer og leve et mere afslappet liv.

Det er vigtigt at huske på, at du ikke behøver at opgive de teknikker, du allerede har lært til at tackle dine bekymringer. Du skal blot tilføje en ny dimension til din tilgang ved at begynde at påvirke din underbevidsthed.

Giftige tanker.

Tanker og bekymringer kan ikke kun være besværlige og ubehagelige, men de kan også føre til angst og søvnløshed, hvilket kan have en negativ indvirkning på din mentale sundhed.

At slippe af med bekymringer behøver dog ikke at være svært. Det kræver blot, at man erkender, at 95% af vores tanker er styret af det ubevidste sind. Hvis du kun har lært teknikker, der arbejder på det bevidste og viljestyrede niveau af din tankeproces, kan det føles som en ulige kamp.

Men når du først begynder at arbejde med din underbevidsthed, kan du vinde kampen over angsten og bekymringen. Hypnose er en effektiv metode til at påvirke det ubevidste sind og ændre negative overbevisninger, der kan være årsagen til dine bekymringer.

Din underbevidsthed er en magtfuld kraft, der styrer dine tanker og følelser størstedelen af tiden - hele 95%. Det betyder, at din indre tankefjernbetjening primært er kontrolleret af din underbevidsthed, mens du kun har kontrol over den bevidste del af dine tanker 5% af tiden.

Hvis du ofte kæmper med negative tanker og bekymringer, har du måske forsøgt at styre dine tanker fra det bevidste, viljestyrede sind. Men da din underbevidsthed har så meget kontrol over dine tanker, kan det være en næsten umulig opgave at påvirke dem fra et viljestyret sted. Dette er formodentlig også grunden til, at teknikker som mindfulness og metakognitiv terapi fokuserer på at acceptere og reducere opmærksomheden på negative tanker, snarere end at forsøge at ændre dem.

Selvom disse teknikker kan være effektive for nogle, kan de stadig føles utilstrækkelige for andre. Især for mennesker med angst kan det føles ubrugeligt at blive bedt om at acceptere angsten og lære at leve med tankerne, i stedet for at slippe af med dem helt og holdent.

Der er forståeigt at man hellere vil slippe af med angst og de negative tanker, der følger med, en blot at håndtere de negative tanker hver gang de kommer. Det er helt forståeligt at ønske at have fuld kontrol over sine tanker og følelser. Der er mange tilgange til at håndtere angst og negative tanker, og det er vigtigt at finde den, der virker bedst for dig og din situation.

Hvis du vil slippe af med angst og bekymring, så er det vigtigt at arbejde med din underbevidsthed. Det handler om at ændre de ubevidste overbevisninger og "styrekort", der styrer din indre tankefabrik, og hele tiden tænder for specifikke bekymringskanaler som fører til negative følelser, stress og fysisk ubehag.

Som Hypnoseterapeut kan jeg lære dig, hvordan du kan påvirke din underbevidsthed og omprogrammere din indre tankefabrik. På den måde behøver du ikke bruge så mange kræfter på håndtere de tanker og følelser den spytter ud.

Forestil dig, hvor skønt det vil være at slippe for de negative tanker og bekymringer, der har været roden til din angst.

Først må vi forstå de styrekort der er årsagen til din angst og bekymring, dernæst må vi overbevise din underbevidsthed om, at de nu er unødvendige og uhensigtsmæssige.

Sådan skabes et styrekort. 

Når du oplever noget, der gør dig bange, registrerer din underbevidsthed, hvad der sker. For eksempel, hvis du opdager, at løverne er sluppet ud fra ZOO, så reagerer du på det farlige med et højt alarmberedskab i tanker, følelser og krop og bringer dig selv i sikkerhed. Derefter hjælper dine bekymringer dig med at forudsige, hvad der kan ske, og hvad du skal gøre næste gang, du er nødsaget til at gå udenfor.

For at slippe af med uhensigtsmæssig angst og bekymring er det afgørende at ændre de ubevidste overbevisninger og styrekort, som styrer din underbevidsthed. Det er vigtigt at forstå, at din underbevidsthed har en vigtig opgave i at sikre din overlevelse, og derfor husker den, hvad der er farligt, så du kan reagere med en selvbeskyttende bekymring og alarmberedskab næste gang du står over for en lignende fare.

Når du oplever noget, der udløser angst eller bekymring, registrerer underbevidstheden, hvad der sker, og kobler billedet til følelsen af alarmberedskab. Den installerer også en ny kanal på dit indre tanke-tv og lægger den ind i sin favoritliste, så du husker, hvad der er farligt.

Men når faren er drevet over, kan din underbevidsthed stadig holde fast i den gamle overbevisning, selvom verden igen er blevet et sikkert sted. Når det bevidste og det ubevidste sind er uenige, vinder det ubevidste sind altid. Derfor er det afgørende at lære at alliere sig med sin underbevidsthed og påvirke de ubevidste tanker og reaktioner, som udgør 95% af vores mentale processer.

Mange mennesker med angst får aldrig ændret deres ubevidste overbevisninger, selvom de har prøvet forskellige teknikker og metoder. Det skyldes ikke manglende viljestyrke, men at de har fokuseret for meget på de bevidste tanker og for lidt på at ændre deres underbevidsthed. Derfor er det vigtigt at lære, hvordan man påvirker sin underbevidsthed og slipper af med de negative tanker og bekymringer, der kan føre til angst og stress.

Er du klar til at tage fat om roden af dine angst- og bekymringsproblemer og dykke ned i de styrekort, som er årsagen til dem? Hvorfor skulle du spilde flere år af dit liv som en slave af angst og bekymring, og nøjes med teknikker, som kun har indflydelse på 5 % af dine tanker?

Du kan spare dig selv for de spontane tanker og angstreaktioner, som kommer fra dit ubevidste sind.

Når du taler med din underbevidsthed og tager fat om roden af problemet, behøver du nemlig ikke længere teknikker til at håndtere den unødvendige angstreaktion, når den kommer. Angst tankerne vil nemlig forsvinde og blive erstattet af en mere neutral og hensigtsmæssig tanke og følelse.

Er du træt af at være slave af angst og bekymring? Vil du endelig tage kontrol over dine tanker og følelser? Prøv min hypnose streaming tjeneste gratis og dyk ned i roden af problemet ved hjælp af hypnose.

Prøv hypnose via HypnoFree:

Tilmeld dig HypnoFree