Sådan slipper du af med angst og traumer med hypnose

Hypnose angst og alarmberedskab

Det kan være svært at leve med angst, men heldigvis findes der effektive behandlingsformer, der kan hjælpe dig med at slippe af med det. En af disse er hypnose.

De fleste typer af angst behandling arbejder med vores bevidste logiske tænkning, og med samtaler om de af vores erindringer, som vi kan huske viljestyret. Men angst har ofte rødder i de tanker og erindringer som er ubevidste og fortrængte, og derfor kommer disse teknikker ofte til kort, når det gælder om at fjerne angsten. Konsekvensen er angst behandlere som fortæller dig at du skal lære at leve med angsten, og som bruger al deres tid på at lære dig teknikker til at håndtere angsten, og tankerne NÅR de kommer. 

Hypnose kan modsat samtaleterapi, nå ind til de underbevidste traumer og overbevisninger, som kan være årsagen til angsten. Det er vigtigt at forstå, at angst ikke er noget, man skal lære at leve med. Man behøver ikke nøjes med at lære teknikker til at håndtere, når den dukker op. Man behøver heller ikke blive trukket igennem en udmattende omgang eksponeringsterapi som koster blod sved og tårer. Med hypnose og regressionsterapi kan man nemlig finde roden til angsten, så de ubevidste styrekort bag angstens tanker og reaktioner kan blive bearbejdet og fjernet helt.

Angst og traumer.

Mange mennesker oplever angst som følge af traumer. Traumer kan være begivenheder, der har været så overvældende, at de er blevet fortrængt og derfor ikke kan bearbejdes, på samme måde som almindelige erfaringer. De kan fortrænge sig i vores underbevidsthed og påvirke vores reaktionsmønstre i nutiden, selv om begivenheden ligger langt tilbage i fortiden. Det kan føre til, at vores krop og sind genkalder sig de traume-reaktioner, som opstod i det øjeblik traumet skete, hvilket kan føre til de velkendte angst tanker og angst reaktioner. Hypnose er en sikker og effektiv behandlingsform til angst, da den kan finde og bearbejde de traumer, der ligger til grund for angsten. 

Hypnose og regression til traumer.

Hypnose og regressionsterapi kan være en effektiv måde at nå ind til de traumer, der ligger gemt i vores underbevidsthed. I hypnose kan man genkalde sig de glemte errindinger, gennemgå traumerne igen, men denne gang med en tryghed viden og forståelse, som gør det muligt at bearbejde dem. Regressionsterapi er med andre ord en metode, som bruger hypnose til at guide personen tilbage til de traumer eller erfaringer, der ligger til grund for deres angst. På den måde kan man arbejde med og ændre de negative overbevisninger og styrekort, som kan være årsagen til angsten. Det er en af de mest effektive metoder til at bearbejde traumer og angst. Forskning og klinisk erfaring viser at hypnose er særdeles godt til angst og fobier. 

Prøv hypnose via HypnoFree:

Hypnose og regressionsterapi kan fjerne angsten og give dig muligheden for at leve et liv uden angst. Hvis du gerne vil prøve hypnose mod angst, kan du benytte dig af HypnoFree, som er en gratis version af hypnose streamingtjenesten HypnoStreaming.dk. 

Tilmeld dig HypnoFree0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!