Blog

Din vej til Livskvalitet med Hypnose

Slip bekymringer med Hypnose.

Angst for Angsten
Du behøver ikke nøjes med at håndtere angst og bekymring NÅR det kommer. Med hypnose kan du omprogrammere det styrekort som er årsagen til angsten, og dermed komme den i forkøbet.

Læs mere...

Sådan får du Livskvalitet

Livskvalitet
Livskvalitet er ønskeopfyldelse, men ved du overhovedet hvad du ønsker dig i livet, og ved du hvordan du får din underbevidsthed til at hjælpe dig med at få det du gerne vil have?

Læs mere...

Sådan slipper du af med angst og traumer med hypnose

Hypnose angst og alarmberedskab

Det kan være svært at leve med angst, men heldigvis findes der effektive behandlingsformer, der kan hjælpe dig med at slippe af med det. En af disse er hypnose.

De fleste typer af angst behandling arbejder med vores bevidste logiske tænkning, og med samtaler om de af vores erindringer, som vi kan huske viljestyret. Men angst har ofte rødder i de tanker og erindringer som er ubevidste og fortrængte, og derfor kommer disse teknikker ofte til kort, når det gælder om at fjerne angsten. Konsekvensen…

Læs mere...

Flyskræk kostede ham kvinden han elskede

Hypnose mod flyskræk
Hypnose banede vejen for kærligheden. En forfærdelig flyskræk forhindrede Brian i at flyve tilbage til Japan til den kvinde han elskede. Først flere år for sent, fik han den ide´at få hjælp til sin flyskræk via Hypnose.

Læs mere...