Anmeldelser

Her kan du læse nogle af mine anmeldelser.

jess-pedersen-NY-e1496752230763
Jess Pedersen
Næstved
ANGST & DEPRESSION
Jeg har brugt dine hypnoser i godt en måned nu og kan mærke stor forskel på mit humør og chancen for angstanfald er faldet drastisk. Det er dejligt efter 15 år med angst og depression at kunne se et lys for enden af den lange sorte tunnel.
anitta-gravgaard-Ny-e1496752678540
Anitta Gravgaard
OVERSKUD & RO
Jeg lytter især hypnose lydfilen: "Slip alarmberedskabet, angst og stress" Den giver mig ro i kroppen og overskud til at klare resten af dagen. Jeg kan helt klart mærke forskel på om jeg bare har lagt og hvilet en halv time med hypnose.
karina-skov-nielsen-NY-e1496915184999
Karina Skov Nielsen
Naksov
ANGST UDENFOR HJEMMET
Dine lydfiler har hjulpet mig SÅ meget. Normalt når jeg kommer ind i en butik, så lukker alt omkring min hals. Jeg har svært ved at trække vejret, og bliver meget svimmel. Førhen når jeg kom til at stå i kø blev mine ben som gele. Efter jeg har brugt dine filer i en lille måned, er det blevet sådan, at jeg stille og roligt kommer ind, og trækker vejret helt nede i maven. Jeg tænker, at det kommer til at gå godt. Jeg er endda begyndt at kigge i rode kasser.
torben-jensen-NY-e1496915027567
Torben Jensen
Aalborg
ANGST & PTSD
Lægen satte kniven i mit knæ selv om bedøvelsen ikke virkede, og et par dage efter operationen vågnede jeg en nat med et kraftigt angstanfald, og hvor jeg ikke turde at være alene. Jeg fik derefter 24 behandlinger ved en psykolog, uden at det hjalp på min angst. Den første live hypnose ved Mette ramte derimod dybt, og den blev gudskelov optaget på en lydfil. Jeg er sikker på, at det er den hypnose som har gjort, at jeg idag er angstfri.

Stress Hypnose

Josephine siger:

Jeg har brugt HypnoStreaming, i forbindelse med min stress sygemelding. Da jeg vågnede op efter den første lydfil havde jeg en helt speciel rar følelse inde i kroppen. 

HypnoStreaming har været med til at jeg hurtigt kom tilbage efter min stresssygemelding. Jeg vil helt klart anbefale andre i min situation at bruge HypnoStreaming. 

Der er stor hjælp at hente for ret få penge. Kæmpe thumbs up til Mette Aalykke og HypnoStreming

Angst og OCD Hypnose

Anne fik hjælpe til sin angst og OCD. Hun fik hjælp via en kombination af Livesessioner og hypnoselydfiler som hun fik med hjem og lytte mellem hvert besøg. 

Anne havde igennem mange år været ekstremt begrænset af sin voldsomme angst for bakterier på bla. pengesedler. Hun havde bogstaveligtalt ikke været istand til at leve et normalt liv og barndom, og havde igennem flere år været til psykologbehandlinger en gang om ugen, dog uden den store effekt.

Efter bare 7 Hypnose behandlinger ved Mette Aalykke forsvandt de panik reaktioner som Anne havde levet med i sin dagligdag lige siden hun var 3 år, og hørte en børnebog om bakterier.

Flyskræk hypnose.

Mathias havde flyskræk, og fik hjælp via nogle personlige hypnosesessioner og lydfiler. Mathias Mor fortæller om Mathias angst: Vi er gået bord på flyveren og Mathias han er fuldstændig panisk, og der lover jeg mig selv at det skal han ikke udsættes for igen, og derfor fandt vi Mette Aalykke. Nu er han kureret, og det er fuldstændig fantastisk.

Mathias siger:

Efter jeg havde haft en dårlig oplevelse, kunne jeg mærke at mit hjerte begyndte at banke rigtig hurtigt hver gang vi skulle flyve. 

Efter Hypnosebehandlingerne havde jeg ikke længere den der bange fornemmelse. Så var det bare fedt at flyve igen. 


Kvalme opkast og stress

Jeg har haft kvalme i et godt stykke tid, og har også kastet en del op. Og så begyndte jeg faktisk at lytte til Mette Aalykkes hypnose, fordi jeg tænkte at det måske kunne hjælpe, at afstresse kroppen og hovedet lidt. Og efter noget tid, så begyndte det faktisk at hjælpe, og jeg begyndte at stoppe med at kaste op.

Så når jeg har de perioder, hvor jeg har meget kvalme og opkast, så lytter jeg til hypnosen, og så hjælper det som regel. 

Panikangst og sygdomsangst.

Jeg bruger Mette Aalykkes Hypnose lydfiler, fordi jeg synes de er helt fantastiske. Jeg lider af panikangst og sygdomsangst, og efter jeg er begyndt at høre hendes lydfiler, så får de mig til at falde til ro.

Jeg har gerne min angst om formiddagen, og for jeg ligesom kan komme videre med dagen, så hører jeg en af hendes Hypnoser, og de har virkelig hjulpet mig meget.

Så hvis i vil have noget hjælp så kan jeg helt klart anbefale Mette Aalykkes hypnose lydfiler.


Hypnoselydfiler mod Angst 

Jeg hedder Karina, jeg har angst. Jeg har lyttet til Mette Aalykkes Hypnoser i ca 3 måneder nu.

Jeg kan mærke en meget stor forandring. Før havde jeg meget svært ved at komme ud af min dør, nu er det meget nemmere at komme afsted. Jeg har også meget svimmelhed og det har Mette Aalykkes hypnoselydfiler også hjulpet på.

Rigtig gode hypnoser fra Mette Aalykke og HypnoStreaming.dk 

Fødselshypnose.

Jeg har haft en helt fantastisk fødsel. Det er min trejde fødsel. Den her gang har jeg valgt at søge noget viden omkring nogle forskellige fødselsteknikker. Jeg har brugt Mette Aalykkes online forløb med Fødselshypnose, og Lamaze metoden.

Onlinekurset har været en fantastisk forberedelse, det har givet mig ro til at møde veerne med afslapning og tryghed og dermed med meget færre smerter. Fødslen tog godt tre timer fra ve´ start til jeg havde født.

OBS: Online kurset som dengang blev solgt seperat på en af mine gamle hjemmesider, ligger nu frit tilgængeligt på HypnoStreaming.dk.

Angst Hypnose

Julia siger:

Mette gør det enormt behageligt når man lytter til hendes filer. Jeg har haft i fokus at lindre mine smerter, ændre på min kost, og styrke mit selvværd.

Jeg har brugt Hypnostreaming i en uge og kan allerede nu mærke en fremgang, i forhold til mine smerter. Jeg kan også mærke at det har været meget nemmere at holde fast i mine kostændringer.

Der er så mange muligheder inde på HypnoStreaming.dk som jeg allerede har anbefalet til venner og familie.